ikbindr

Twente Schildersdiensten tekent voor samenwerking met IKBINDERschap

Bij Twente Schildersdiensten vinden we het belangrijk om blijven leren te stimuleren. Onlangs hebben we om deze reden het IKBINDRschap getekend. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt. Met het IKBINDRschap verbinden wij ons als werkgever aan de toekomst van Twente. Wij vinden het belangrijk om te investeren in vakmanschap.

IKBINDERschap

Het IKBINDRschap is een lidmaatschap waarmee werkgevers bijdragen aan een positieve leercultuur en scholing van mensen op MBO niveau. Het fonds wil, in samenwerking met de aangesloten bedrijven, de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt bestrijden. Het motto van IKBINDR is ‘een Leven Lang Ontwikkelen’.

Samen werken aan de toekomst

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Het is belangrijk om de Twentse economie vitaal te houden. Dat kan door te investeren in scholing vanuit het principe een leven lang leren. Zo behouden we samen het talent en het vakmanschap voor Twente. Dit doen we door goed opgeleid personeel dat mee kan bewegen met nieuwe ontwikkelingen, het stimuleren van de doorstroom van medewerkers en een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Een leven lang leren

Bij Twente Schildersdiensten vinden we leren, opleiden en ontwikkelen erg belangrijk. Vanuit het principe ‘een leven lang leren’ coachen en begeleiden wij onze medewerkers op het gebied van veiligheid, educatie, gezondheid, persoonlijk welbehagen en duurzame inzetbaarheid. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij studenten van verschillende niveaus en diverse vak opleidingen. Met de samenwerking met IKBINDR willen wij aantonen dat we naast de ontwikkeling van ons eigen personeel ook een bijdrage willen leveren aan het talent en vakmanschap in de regio Twente. Samen komen we verder

Vakmanschap en service in flexibele arbeid

Zoekt u tijdelijk vakpersoneel en heeft u zelf geen geschikte kandidaat? Of wilt u uw eigen schilders door ons laten verlonen en de administratie hiervan bij ons onderbrengen?

Twente Schildersdiensten Meld u dan aan bij Twente Schildersdiensten. Wij voorzien in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.

Wat doet Twente Schildersdiensten?

Wij verbinden werknemer en werkgever op een betrouwbare manier. Twente Schildersdiensten neemt zorg uit handen.

februariOver Twente Schildersdiensten

Twente Schildersdiensten voorziet in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.SBB | Twente SchildersdienstenSBB | Twente Schildersdiensten

Algemene voorwaarden

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffing

Sitemap

Contact

0548-613226

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
info@twenteschildersdiensten.nl

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan

Facebook Twente Schilderdiensten B.V. Linkedin Twente Schildersdiensten B.V. Twitter Twente Schilderdiensten B.V.

telefoon 0548-613226

Twente Schilderdiensten
schaduw