Inlenersaansprakelijkheid

Werkt uw organisatie met uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers of onderaannemers, dan kan de Belastingdienst u aansprakelijk stellen voor achterstallige loonheffingen en BTW die de formele werkgever niet heeft afgedragen. Gelukkig kunt u zich wel indekken tegen inlenersaansprakelijkheid door uitsluitend zaken te doen met betrouwbare uitleners. Er zijn verschillende manieren om na te gaan of uw partner alles netjes op orde heeft. Zo kunt u de uitlener of onderaannemer om een verklaring van betalingsgedrag vragen. Ook kunt  nagaan of hij is gecertificeerd door de Schichtig Normering Arbeid en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast is het verstandig om een deel van het factuurbedrag van de uitlener op een geblokkeerde rekening van de uitlener te storten. Voldoet u aan deze voorwaarden, dan is uw organisatie gevrijwaard van de inlenersaansprakelijkheid voor het complete factuurbedrag.  

HR Rendement | Jaargang 8 | Nummer 8 | Augustus 2016 | Blz. 13 -16 |

Meer Lezen >>>

 

Vakmanschap en service in flexibele arbeid

Zoekt u tijdelijk vakpersoneel en heeft u zelf geen geschikte kandidaat? Of wilt u uw eigen schilders door ons laten verlonen en de administratie hiervan bij ons onderbrengen?

Twente Schildersdiensten Meld u dan aan bij Twente Schildersdiensten. Wij voorzien in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.

Wat doet Twente Schildersdiensten?

Wij verbinden werknemer en werkgever op een betrouwbare manier. Twente Schildersdiensten neemt zorg uit handen.

februariOver Twente Schildersdiensten

Twente Schildersdiensten voorziet in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.SBB | Twente SchildersdienstenSBB | Twente Schildersdiensten

Algemene voorwaarden

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffing

Sitemap

Contact

0548-613226

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
info@twenteschildersdiensten.nl

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan

Facebook Twente Schilderdiensten B.V. Linkedin Twente Schildersdiensten B.V. Twitter Twente Schilderdiensten B.V.

telefoon 0548-613226

Twente Schilderdiensten
schaduw