Schilder op zoek naar werk? Schilder gezocht!

Meld je vandaag nog aan

 

 

Twente Schildersdiensten vindt een passende baan voor u

Wat kan Twente Schildersdiensten u als schilder bieden?

Wij denken met u mee en vinden samen een passende baan

Wij denken met u als werkzoekende mee en kijken verder dan alleen de vacatures die we hebben. Onze aanpak hierin is uniek binnen de uitzendbranche! Daarnaast bemiddelen wij zowel in tijdelijk als in vast werk voor de schilderbranche. Als experts in deze branche kennen wij de bedrijven in uw regio, waardoor de kans dat u een passende baan vindt groot is.

Goede arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk kunt u er van uit gaan dat u uitstekende arbeidsvoorwaarden zult krijgen. Wij zorgen dat het loon altijd op tijd betaald wordt en daar komt bij dat wij een oplossing hebben gevonden voor de normaal gesproken ontbrekende continuïteit in uw werk en inkomen gedurende het jaar. U bent bij ons het hele jaar door verzekerd van een inkomen op hetzelfde niveau als dat wat u in de zomerperiode zou ontvangen. 

Een vaste basis

Ook vinden wij het erg belangrijk dat u altijd op ons kunt rekenen. Daarom kunt u altijd binnen stappen bij een van onze vestigingen. Daar staan wij u graag professioneel te woord. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken via telefoonnummer (0548) - 61 32 26.

Vacatures bij Twente Schildersdiensten

Wij hebben diverse vacatures in verschillende branches. Mochten wij niet direct een passende vacature voor u hebben, stuur dan een open sollicitatie. Zodra wij een match hebben, zullen wij direct contact met u opnemen. 

Bent u geïnteresseerd?

Twente Schildersdiensten neemt uw zorg uit handen. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Poszukiwani malarze.

Aanmelden als Schilder

Tot ziens bij Twente Schildersdiensten.

 

 

poszukiwani malarze

 

Vakmanschap en service in flexibele arbeid

Zoekt u tijdelijk vakpersoneel en heeft u zelf geen geschikte kandidaat? Of wilt u uw eigen schilders door ons laten verlonen en de administratie hiervan bij ons onderbrengen?

Twente Schildersdiensten Meld u dan aan bij Twente Schildersdiensten. Wij voorzien in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.

Wat doet Twente Schildersdiensten?

Wij verbinden werknemer en werkgever op een betrouwbare manier. Twente Schildersdiensten neemt zorg uit handen.

februariOver Twente Schildersdiensten

Twente Schildersdiensten voorziet in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.SBB | Twente SchildersdienstenSBB | Twente Schildersdiensten

Algemene voorwaarden

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffing

Sitemap

Contact

0548-613226

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
info@twenteschildersdiensten.nl

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan

Facebook Twente Schilderdiensten B.V. Linkedin Twente Schildersdiensten B.V. Twitter Twente Schilderdiensten B.V.

telefoon 0548-613226

Twente Schilderdiensten
schaduw
vacatures