Op zoek naar schilders? Meld je aan als werkgever

Onze onderhoud- en constructieschilders zijn met grote nauwkeurigheid geselecteerd

 

Aanmelden als Opdrachtgever

Twente Schildersdiensten vindt een goede schilder voor u

Twente Schildersdiensten biedt u:

Wij hechten er veel waarde aan dat u professionele werknemers aan het werk krijgt. Daarom selecteren wij de mensen in dienst bij ons op ervaring, opleiding, betrouwbaarheid en motivatie. Zo kunt u er altijd van uit gaan dat u altijd goede schilders in huis neemt.

Uitzendbureau voor schilders

Wilt u op korte termijn beschikken over fulltime/parttime medewerkers of oproepkrachten en liever niet gebonden zijn aan een contract of arbeidsovereenkomst? Wilt u eerst liever ervaring opdoen met een nieuwe medewerker voordat u hem of haar een vast dienstverband aanbiedt? Schakel dan Twente Schildersdiensten in en wij zorgen voor goed personeel op uitzendbasis.

Payrolling

Ook voor payrolling bent u bij ons aan het juiste adres. U werft en selecteert zelf uw personeel, Twente schildersdiensten neemt ze in dienst. Payrolling is een uitstekende optie voor wie zelf de selectie van personeel in handen wil houden, maar niet zit te wachten op de papieren rompslomp die er bij het zelf in dienst nemen komt kijken. Onze persoonlijke aanpak is de basis voor de samenwerking tussen uw organisatie Twente schildersdiensten.

Bent u geïnteresseerd?

Twente Schildersdiensten neemt uw zorg uit handen. Wilt u een ervaren en gemotiveerde schilder? Meld u dan direct aan. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Tot ziens bij Twente Schildersdiensten.

Vakmanschap en service in flexibele arbeid

Zoekt u tijdelijk vakpersoneel en heeft u zelf geen geschikte kandidaat? Of wilt u uw eigen schilders door ons laten verlonen en de administratie hiervan bij ons onderbrengen?

Twente Schildersdiensten Meld u dan aan bij Twente Schildersdiensten. Wij voorzien in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.

Download hier onze meest recente WKA- gegevens

Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Over Twente Schildersdiensten

Twente Schildersdiensten voorziet in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.SBB | Twente SchildersdienstenSBB | Twente Schildersdiensten

Algemene voorwaarden

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffing

Sitemap

Contact

0548-613226

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
info@twenteschildersdiensten.nl

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan

Facebook Twente Schilderdiensten B.V. Linkedin Twente Schildersdiensten B.V. Twitter Twente Schilderdiensten B.V.

telefoon 0548-613226

Twente Schilderdiensten
schaduw
OPDRACHTGEVERS