Uitzendvoorwaarden

De uitzendkracht begrijpt dat het onjuist en/of onvolledig invullen van de inschrijfset gevolgen kan hebben voor de inschrijving, werkaanbiedingen door het uitzendbureau en de daaraan ten grondslag liggende uitzendovereenkomst. Eventuele, voor de uitzendkracht en/of het uitzendbureau, nadelige gevolgen van het onjuist en/of volledig invullen van de inschrijfset komen geheel voor rekening en risico van de uitzendkracht.

De inschrijfset is geen uitzendovereenkomst. De inschrijving verplicht het uitzendbureau er niet toe de uitzendkracht uitzendwerk aan te bieden, evenmin dat de inschrijving de uitzendkracht ertoe verplicht een aanbod tot het verrichten van uitzendwerk te aanvaarden.

Het uitzendbureau is gerechtigd voor de aanvang van het uitzendwerk het aanbod daartoe in te trekken wanneer blijkt dat het uitzendbureau als opvolgende werkgever beschouwd kan worden.

De uitzendkracht verklaart in het bezit te zijn van een goede gezondheid. Indien dat voor de functie noodzakelijk is zal de uitzendkracht een gezondheidskeuring moeten ondergaan.

De uitzendkracht verklaart dat hij voor het ondertekenen van dit inschrijfformulier een Arbo-formulier Algemene veiligheidsregels en voorschriften heeft ontvangen en kennis heeft kunnen nemen van de NBBU CAO voor Uitzendkrachten. Hij verklaart dat hij met de inhoud akkoord gaat.

De bovenstaande gegevens zullen door het uitzendbureau vertrouwelijk worden behandeld en worden opgenomen in een databank van het uitzendbureau. Het uitzendbureau handelt daarbij conform het op dat gebied bepaalde in de Wet persoonsregistraties.

Het uitzendbureau, aangesloten bij de ABU, is verplicht zich te houden aan alle gedragsnormen

(NEN 4400-1) en de kwaliteitseisen die voortvloeien uit de voorwaarden van de erkenningsregeling binnen de uitzendbranche, die wordt gecontroleerd door de CROP certificering.

Keer hier weer terug naar het inschrijfformulier

Vakmanschap en service in flexibele arbeid

Zoekt u tijdelijk vakpersoneel en heeft u zelf geen geschikte kandidaat? Of wilt u uw eigen schilders door ons laten verlonen en de administratie hiervan bij ons onderbrengen?

Twente Schildersdiensten Meld u dan aan bij Twente Schildersdiensten. Wij voorzien in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.

Wat doet Twente Schildersdiensten?

Wij verbinden werknemer en werkgever op een betrouwbare manier. Twente Schildersdiensten neemt zorg uit handen.

februariOver Twente Schildersdiensten

Twente Schildersdiensten voorziet in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.SBB | Twente SchildersdienstenSBB | Twente Schildersdiensten

Algemene voorwaarden

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffing

Sitemap

Contact

0548-613226

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
info@twenteschildersdiensten.nl

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan

Facebook Twente Schilderdiensten B.V. Linkedin Twente Schildersdiensten B.V. Twitter Twente Schilderdiensten B.V.

telefoon 0548-613226

Twente Schilderdiensten
schaduw