Vacatures voor de bouw bij Twente Schildersdiensten

Met een groot aanbod aan vacatures in de bouwsector

Bent u op zoek naar een vacature in de bouwsector? Twente Schildersdiensten kan u hierbij helpen. Verschillende werkgevers hebben voor werk in de bouw vacatures bij ons neergelegd. Bij ons kun je de vacatures bekijken en direct hierop reageren, misschien volgt er al snel een sollicitatiegesprek!

Wat kan Twente Schildersdiensten voor u betekenen?

Een passende baan in de bouw met goede arbeidsvoorwaarden

Wij bemiddelen met onze vacatures zowel in tijdelijk als in vast werk voor de bouwsector. Als experts in deze branche kennen wij de bedrijven in uw regio, waardoor de kans dat u een passende baan vindt groot is. Natuurlijk kunt u er van uit gaan dat u uitstekende arbeidsvoorwaarden zult krijgen. Wij zorgen dat het loon altijd op tijd betaald word en daar komt bij dat wij een oplossing hebben gevonden voor de normaal gesproken ontbrekende continuïteit in uw werk en inkomen gedurende het jaar. U bent bij ons het hele jaar door verzekerd van een inkomen op hetzelfde niveau als dat wat u in de zomerperiode zou ontvangen. 

Bent u geïnteresseerd in een vacature in de bouwsector?

Bij Twente Schilderdiensten staan er verschillende vacatures open in de regio Twente waar u direct op kunt reageren. Mochten wij niet de vacature hebben waar u naar op zoek bent kunt u ook een open sollicitatie sturen. Wanneer wij een match hebben nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vakmanschap en service in flexibele arbeid

Zoekt u tijdelijk vakpersoneel en heeft u zelf geen geschikte kandidaat? Of wilt u uw eigen schilders door ons laten verlonen en de administratie hiervan bij ons onderbrengen?

Twente Schildersdiensten Meld u dan aan bij Twente Schildersdiensten. Wij voorzien in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.

Wat doet Twente Schildersdiensten?

Wij verbinden werknemer en werkgever op een betrouwbare manier. Twente Schildersdiensten neemt zorg uit handen.

Over Twente Schildersdiensten

Twente Schildersdiensten voorziet in flexibele arbeidsbemiddeling en administratieve service voor de gehele schildersbranche. Wij verzorgen zowel uitzending en payrolling van tijdelijke krachten als verloning van uw eigen vaste personeel.SBB | Twente SchildersdienstenSBB | Twente Schildersdiensten

Algemene voorwaarden

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffing

Sitemap

Contact

0548-613226

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
info@twenteschildersdiensten.nl

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan

Facebook Twente Schilderdiensten B.V. Linkedin Twente Schildersdiensten B.V. Twitter Twente Schilderdiensten B.V.

telefoon 0548-613226

Twente Schilderdiensten
schaduw